Leer Mediteren voor Jezelf

(in 28 dagen)

Volg de Online Meditatiecursus

De cursus

Onder begeleiding van ervaren meditatieleraar Petra Verhoef ga je gedurende 28 dagen aan de slag met de basisprincipes van meditatie.

Het doel van deze cursus is om je een goed idee te geven over wat meditatie precies is, om te ervaren wat meditatie met je doet en om je dagelijkse meditatie-routine een kickstart te geven.

Door 28 aangesloten dagen te mediteren zul je merken dat het steeds makkelijker wordt. De voordelen van meditatie worden daarnaast groter bij het consequent toepassen van meditatie, dus je zult een goed beeld krijgen van de voordelen van meditatie.

Wat ga je doen?

De cursus kent 3 thema’s die we in blokken van 9 dagen zullen behandelen. Elke dag ontvang je een audiofragment ingesproken door de leraar en je ontvangt dit per e-mail en WhatsApp.

Elk thema van 9 dagen wordt vervolgens afgesloten met een live Q&A (vraag- en antwoord sessie). Dit houdt in dat we met de hele groep digitaal samenkomen en dat er ruimte is voor het stellen van vragen.

Op deze manier bouwen we blok op blok, dag op dag, aan een sterk fundament voor meditatie.

Rooster:

Start:    Elke eerste zondag van de maand
Q&A 1:   9 dagen na start
Q&A 2:  18 dagen na start
Q&A 3:  27 dagen na start
Einde:  28 dagen na start

Instapniveau:

Het instapniveau van deze cursus is voor iedereen.

Deze cursus is ontwikkeld voor degene die meditatie willen ontdekken, voor degene die onder begeleiding van een ervaren leraar willen mediteren en voor degene die al mediteert en dit graag samen met een groep doet. 

Voel je dus vooral welkom om aan te sluiten!

Benodigdheden:

Naast een computer of mobiele telefoon met internet zijn er geen benodigdheden om mee te kunnen doen aan de cursus. Het is wél zinvol om pen en papier bij de hand te hebben voor het opschrijven van een ervaring, een vraag of iets anders dat tijdens je meditatie naar voren komt.

Docent:

Petra Verhoef

Petra Verhoef

Kosten:

€79,- voor de gehele cursus van 28 dagen

Deelnemers:

We hanteren een maximaal aantal deelnemers van 25 per groep. We vinden het namelijk belangrijk dat je gedurende de cursus vragen kunt stellen aan je leraar en dat de leraar ruimte heeft om vragen te beantwoorden.

Neem een maatje (gratis) mee: 

Zoals met elke reis is het bijzonder om deze te kunnen delen met een ander. We geven je daarom de mogelijkheid om gratis een maatje mee te nemen.

Dit werkt als volgt:

  1. Schrijf je in voor de cursus
  2. Ontvang de welkomstmail en loop de stappen door voor het aanmelden van je maatje
  3. Start samen jullie reis op de door jou gekozen startdatum
Dat is het. Gemakkelijk toch?

Je kunt hiermee:

De cursus cadeau doen, of

De kosten samen delen
Samen op meditatiereis
Je ervaringen delen

Meld je maatje max. 5 dagen vóór aanvang van je cursus aan; we sturen cursusinformatie rond die belangrijk is om door te nemen.

Voel je uiteraard ook vrij om je aan te melden zonder maatje: het is optioneel. We stellen een WhatsApp groep beschikbaar waar je als groep ook ervaringen kunt delen.

Aanmelden

Aanvullende informatie

Wat is  mediteren?

Een introductie
©2019 InnerLicht - Leer Mediteren voor JeZelf door Petra & Jeremy