Geleide Meditaties


Ontdek meditatie

Welkom

Je hebt vast al eens van meditatie gehoord. Meditatie is een geweldige manier om tot rust te komen en meer focus te krijgen in je leven.

Meditatie kent ook veel verschillende vormen. Om kennis te maken met meditatie zijn Geleide Meditaties een mooie start. Bij InnerLicht raden we aan hiermee in ieder geval een kwartaal te starten als je nooit eerder iets met meditatie of intuïtieve ontwikkeling gedaan hebt. Heb je wel al eerder gemediteerd? Dan kan je ook starten met de cursus Leer Mediteren voor JeZelf.

De geleide meditaties werken als volgt:

Je ontvangt 3x per week een geleide meditatie. Dit is een meditatie die uit een voorstellingsoefening bestaat. Deze ontvang je per email in de vorm van een kort filmpje waarin mediatielerares Petra Verhoef je uitleg geeft en de meditatie ingesproken heeft. 

Mocht je een week wat minder tijd hebben, dan hebben we ook daar een oplossing voor: aan het begin van elke week ontvang je een geleide meditatie op muziek, die aangenaam en makkelijk te doen is. Die kan je 1 of meerdere keren tijdens de week doen.  Zo kan je altijd door met je meditaties, zelfs als je een keer wat minder tijd hebt!

Zo bouw je een meditatie-routine op en ga je ontdekken wat meditatie voor je kan doen.

Wil jij je meditatie een extra versnelling en verdieping geven? Dan kan je als extra een drietal individuele, online sessies bijboeken. Tijdens deze bijeenkomsten kijken we hoe het gaat met je meditaties en help ik je een grote stap vooruit. Je ontvangt 1 sessie per 4 weken. De kosten hiervoor zijn € 150.


Als je dat wat langer doet, kan je doorstromen naar de cursus Leer Mediteren voor JeZelf, waar je in 28 dagen leert om helemaal zelfstandig te mediteren.

Image
InnerLicht Meditatie

Wat gaan we doen?

Als je meedoet met de geleide meditaties, word je lid van de InnerLicht Community.

Daarin werken we elke 4 weken met één thema (bijvoorbeeld 'Rust' of 'Vertrouwen'). Tijdens deze periode:

  1. Ontvang je 3x per week een Geleide Meditatie per email
  2. Ontvang je aan het begin van elke week een meditatie op muziek over het onderwerp
  3. Kan je tussentijds je vragen stellen aan Petra
  4. Sluiten we elke 4 weken af met een gezamenlijke online groepsmeditatie over het onderwerp.

 


In de periode van 16 juli tot en met 4 september is er een Special gepland: het Zomerfestival, waarin je op speelse wijze aan de slag gaat met meditatie, visualisatie en energetisch-creatieve opdrachten.


Klik hier voor meer informatie...

 

Ontmoet je leraar:

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra Verhoef

Petra is ervaren meditatielerares en begeleidt je tijdens de cursussen.
Over Petra

Aanmelden

 

©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra