Geleide Meditaties


Ontdek meditatie

Welkom

Je hebt vast al eens van meditatie gehoord. Meditatie is een geweldige manier om tot rust te komen en meer focus te krijgen in je leven.

Meditatie kent ook veel verschillende vormen. Om kennis te maken met meditatie zijn Geleide Meditaties een mooie start. Bij InnerLicht raden we aan hiermee in ieder geval een kwartaal te starten als je nooit eerder iets met meditatie of intuïtieve ontwikkeling gedaan hebt. Heb je wel al eerder gemediteerd? Dan kan je ook starten met de cursus Leer Mediteren voor JeZelf.

De geleide meditaties werken als volgt:

Je ontvangt 3x per week een geleide meditatie. Dit is een meditatie die uit een voorstellingsoefening bestaat. Deze ontvang je per email in de vorm van een kort filmpje waarin mediatielerares Petra Verhoef je uitleg geeft en de meditatie ingesproken heeft. 

Mocht je een week wat minder tijd hebben, dan hebben we ook daar een oplossing voor: aan het einde van elke week ontvang je een samenvattingsvideo met een korte opdracht die de meditaties van de week samenvat. Zo kan je altijd door met je meditaties, zelfs als je een keer wat minder tijd hebt!

Zo bouw je een meditatie-routine op en ga je ontdekken wat meditatie voor je kan doen.


Als je dat wat langer doet, kan je doorstromen naar de cursus Leer Mediteren voor JeZelf, waar je in 28 dagen leert om helemaal zelfstandig te mediteren.

Image
InnerLicht Meditatie

Wat gaan we doen?

Als je meedoet met de geleide meditaties, word je lid van de InnerLicht Community.

Daarin werken we elke 4 weken met één thema (bijvoorbeeld 'Rust' of 'Vertrouwen'). Tijdens deze periode:

  1. Ontvang je 3x per week een Geleide Meditatie per email
  2. Ontvang je aan het eind van elke week een samenvattende meditatie
  3. Kan je tussentijds je vragen stellen aan Petra
  4. Sluiten we elke 4 weken af met een gezamenlijke online groepsmeditatie over het onderwerp.
Voor het gehele periode van 12 weken betaal je slechts € 35. We noemen dit Pakket 1.
 
Begin 2022 start weer een nieuwe cyclus van 12 weken.
 
InnerLicht Meditatie

SPECIAL VOOR DECEMBER

December is van oudsher de maand van tot rust komen. Er is kort daglicht en we worden uitgenodigd om naar binnen te keren en weer op te laden voor het volgende jaar. 

Met dit als basis doen we in december een andere vorm van meditatie: meditaties om je lekker te (blijven) voelen in deze donkere periode. De naam die ik dit heb gegeven is PROJECT KAARSLICHT.

Wat gaan we doen?

Van 6 december tot 2 januari (4 weken): 

  • Ontvang je aan het begin van elke week 2 gesproken meditaties: één die je 's ochtends kan doen om de dag prettig te beginnen en één speciaal voor de avond, zodat je je dag aangenaam afrondt.
  • Komen we 2 keer via Zoom bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen in deze, voor velen, best wel lastige periode.

Lukt het jou om de meditaties 5 keer per week te doen, dan ontvang je een EXTRA BONUS. Je kan dan in januari een Individueel Online consult van een uur reserveren voor slechts € 35 (normale prijs € 75). Zo kan ik je helpen om ook in het nieuwe jaar een mooie start te maken.

Praktische informatie
Meditaties: je ontvangt deze op 6 dec, 13 dec, 20 dec en 27 dec
Online bijeenkomsten via Zoom: woensdag 15 december, donderdag 30 december om 20.30 uur
Kosten: € 35

 Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Ontmoet de leraar:

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra

Petra is ervaren meditatielerares en begeleidt je tijdens de cursussen.
Over Petra

Aanmelden

 

©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra