InnerLicht Community

Welkom

Wat is de InnerLicht Community

Deze community bestaat uit mensen die het prettig vinden om te mediteren: om zich rustiger te voelen bijvoorbeeld, om steviger te staan of om zich te ontwikkelen. De community is opgericht door Petra Verhoef. Zij is eveneens de meditatie-begeleider van de community.

De InnerLicht Community kent twee varianten:
  • Pakket 1: Open voor iedereen. HIer wordt gewerkt met geleide meditaties. Dat zijn meditaties waarin je helemaal wordt meegenomen door middel van een voorstellingsoefening. Je mediteert drie keer per week 5 à 10 minuten. Lees verder...
  • Pakket 2: Gevorderden-groep. Dit is speciaal voor diegenen die de cursus Leer Mediteren voor JeZelf gevolgd hebben. De meditaties-opdrachten sluiten aan bij de geleerde vaardigheden van deze cursus. 

De pakketten hebben de onderstaande vorm en inhoud:
Image

Pakket 1: Open voor iedereen

Geleide meditaties

Je ontvangt 3x per week (dinsdag, donderdag en zaterdag) per email een geleide meditatie in de vorm van een korte video waarin Petra uitleg geeft en de meditatie vertelt.
Aan het begin van de week ontvang je een meditatie op muziek.
Elke 4 weken een online bijeenkomst

Aan het einde van elke 4 weken vindt een online groepsbijeenkomst plaats. Daar mediteren we met de hele groep tegelijkertijd online. Mooi om je community genoten te leren kennen!
Contact met je leraar

Je ervaringen of vragen kan je per email  bespreken met je leraar.
 

Pakket 2: Gevorderden-groep

Gevorderden-meditaties

Je ontvangt 3x per week (maandag, woensdag en vrijdag) een meditatie-opdracht. De opdrachten sluiten aan bij de cursus Leer Mediteren voor JeZelf. Je ontvangt een audiobestand met de opdracht. Je kiest zelf hoe lang je de opdracht doet. Zo kan je je meditatietijd per dag zelf bepalen.
Elke 4 weken een online bijeenkomst

Aan het einde van elke 4 weken vindt een online groepsbijeenkomst plaats. Je kan vragen stellen, ervaringen delen en we  mediteren als groep.
Whatsapp groep

In de whatsappgroep kan je je ervaringen delen met de groep én je vragen over je beoefening stellen aan Petra Verhoef
Én gratis deelname pakket 1

Naast de activiteiten van pakket 2 kan je eveneens gratis deelnemen aan de onderdelen van pakket 1.
InnerLicht Meditatie

Hoe werkt het?

Elke periode van 4 weken heeft een thema (bijvoorbeeld 'Rust'of 'Vertrouwen'). De periode wordt afgesloten met een groepsbijeenkomst.

Je kan je per 12 weken inschrijven. Na elke periode kies je opnieuw of je door wilt gaan.

Voor pakket 1 betaal je €35 per periode
voor pakket 2 betaal je €45 per periode.

Wil jij je meditatie een extra versnelling en verdieping geven? Dan kan je als extra een drietal individuele, online sessies bijboeken. Tijdens deze bijeenkomsten kijken we hoe het gaat met je meditaties en help ik je een grote stap vooruit. Je ontvangt 1 sessie per 4 weken. De kosten hiervoor zijn € 150.

Indien je deelneemt aan de InnerLicht Community ontvang je korting op de cursussen Leer Mediteren voor JeZelf en Blijf Mediteren voor Jezelf.


Gedurende de hele zomer is er een Special gepland: het Zomerfestival. Om op een volwassen manier de hele zomer te spelen en genieten  van meditaties, visualisaties, creatieve opdrachten en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie...

Ontmoet de leraar:

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra

Petra is ervaren meditatielerares en begeleidt je tijdens de meditaties.
Over Petra

Aanmelden

 

©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra