InnerLicht Community

Welkom

Wat is de InnerLicht Community

Deze community bestaat uit mensen die het prettig vinden om te mediteren: om zich rustiger te voelen bijvoorbeeld, om steviger te staan of om zich te ontwikkelen. De community is opgericht door Petra Verhoef. Zij is eveneens de meditatie-begeleider van de community.

De InnerLicht Community kent twee varianten:
  • Pakket 1: Open voor iedereen. HIer wordt gewerkt met geleide meditaties. Dat zijn meditaties waarin je helemaal wordt meegenomen door middel van een voorstellingsoefening. Je mediteert drie keer per week 5 à 10 minuten. Lees verder...
  • Pakket 2: Gevorderden-groep. Dit is speciaal voor diegenen die de cursus Leer Mediteren voor JeZelf gevolgd hebben. De meditaties-opdrachten sluiten aan bij de geleerde vaardigheden van deze cursus. 

De pakketten hebben de onderstaande vorm en inhoud:
Image

Pakket 1: Open voor iedereen

Geleide meditaties

Je ontvangt 3x per week (dinsdag, donderdag en zaterdag) per email een geleide meditatie in de vorm van een korte video waarin Petra uitleg geeft en de meditatie vertelt.
Elke 4 weken een online bijeenkomst

Aan het einde van elke 4 weken vindt een online groepsbijeenkomst plaats. Daar mediteren we met de hele groep tegelijkertijd online. Mooi om je community genoten te leren kennen!
Contact met je leraar

Je ervaringen of vragen kan je per email  bespreken met je leraar.
 

Pakket 2: Gevorderden-groep

Gevorderden-meditaties

Je ontvangt 3x per week (maandag, woensdag en vrijdag) een meditatie-opdracht. De opdrachten sluiten aan bij de cursus Leer Mediteren voor JeZelf. Je ontvangt een audiobestand met de opdracht. Je kiest zelf hoe lang je de opdracht doet. Zo kan je je meditatietijd per dag zelf bepalen.
Elke 4 weken een online bijeenkomst

Aan het einde van elke 4 weken vindt een online groepsbijeenkomst plaats. Je kan vragen stellen, ervaringen delen en we  mediteren als groep.
Whatsapp groep

In de whatsappgroep kan je je ervaringen delen met de groep én je vragen over je beoefening stellen aan Petra Verhoef
Én gratis deelname pakket 1

Naast de activiteiten van pakket 2 kan je eveneens gratis deelnemen aan de onderdelen van pakket 1.
InnerLicht Meditatie

Hoe werkt het?

Elke periode van 4 weken heeft een thema (bijvoorbeeld 'Rust'of 'Vertrouwen'). De periode wordt afgesloten met een groepsbijeenkomst.

Je kan je per 12 weken inschrijven. Na elke periode kies je opnieuw of je door wilt gaan.

Voor pakket 1 betaal je €35 per periode
voor pakket 2 betaal je €45 per periode.

Indien je deelneemt aan de InnerLicht Community ontvang je korting op de cursussen Leer Mediteren voor JeZelf en Blijf Mediteren voor Jezelf.

Beging 2022 start weer een nieuwe cyclus van 12 weken.

Iedereen kan meedoen. Voel je dus vooral welkom om aan te sluiten!

InnerLicht Meditatie

EEN SPECIAL VOOR DECEMBER

December is van oudsher de maand van tot rust komen. Er is kort daglicht en we worden uitgenodigd om naar binnen te keren en weer op te laden voor het volgende jaar. 

Met dit als basis doen we in december een andere vorm van meditatie: meditaties om je lekker te (blijven) voelen in deze donkere periode. De naam die ik dit heb gegeven is PROJECT KAARSLICHT.

Wat gaan we doen?

Van 6 december tot 2 januari (4 weken): 

  • Ontvang je aan het begin van elke week 2 gesproken meditaties: één die je 's ochtends kan doen om de dag prettig te beginnen en één speciaal voor de avond, zodat je je dag aangenaam afrondt.
  • Komen we 2 keer via Zoom bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen in deze, voor velen, best wel lastige periode.

Lukt het jou om de meditaties 5 keer per week te doen, dan ontvang je een EXTRA BONUS. Je kan dan in januari een Individueel Online consult van een uur reserveren voor slechts € 35 (normale prijs € 75). Zo kan ik je helpen om ook in het nieuwe jaar een mooie start te maken.

Praktische informatie
Meditaties: je ontvangt deze op 6 dec, 13 dec, 20 dec en 27 dec
Online bijeenkomsten via Zoom: woensdag 15 december, donderdag 30 december om 20.30 uur
Kosten: € 35

Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Ontmoet de leraar:

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra

Petra is ervaren meditatielerares en begeleidt je tijdens de meditaties.
Over Petra

Aanmelden

 

©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra