Leer Mediteren voor Jezelf

(in 28 dagen)

Start je Meditatiereis

De Cursus

Onder begeleiding van ervaren meditatieleraar Petra Verhoef ga je gedurende 28 dagen aan de slag met de basisprincipes van meditatie.

Het doel van deze cursus is om je een goed idee te geven over wat meditatie precies is, om te ervaren wat meditatie met je doet en om je dagelijkse meditatie-routine een kickstart te geven.

Door 28 aangesloten dagen te mediteren zul je merken dat het steeds makkelijker wordt. De voordelen van meditatie worden daarnaast groter bij het consequent toepassen van meditatie, dus je zult een goed beeld krijgen van wat meditatie je te bieden heeft.

Na deze cursus kan je deelnemen aan de vervolgcursus Blijf Mediteren voor JeZelf of je aansluiten bij de Gevorderden-groep van de InnerLicht Community.

Image
InnerLicht Meditatie

Wat gaan we doen?

De cursus kent 3 thema’s die we in blokken van 9 dagen zullen behandelen. Elke dag ontvang je per email een audiofragment ingesproken door de leraar.

Halverwege de cursus en aan het einde is er een live Q&A (vraag- en antwoord sessie). Dit houdt in dat we met de hele groep digitaal samenkomen en dat er ruimte is voor het stellen van vragen.

Op deze manier bouwen we blok op blok, dag op dag, aan een sterk fundament voor meditatie.

Benodigdheden

Naast een computer of mobiele telefoon met internet zijn er geen benodigdheden om mee te kunnen doen aan de cursus. Het is wél zinvol om pen en papier bij de hand te hebben voor het opschrijven van een ervaring, een vraag of iets anders dat tijdens je meditatie naar voren komt.

Aantal deelnemers

We hanteren een maximaal aantal deelnemers van 25 per groep. We vinden het namelijk belangrijk dat je gedurende de cursus vragen kunt stellen aan de leraar en dat de leraar ook ruimte heeft om deze vragen te beantwoorden.
Image
InnerLicht Meditatie

Instapniveau

Deze cursus is geschikt voor iedereen.

Deze cursus is ontwikkeld voor degene die meditatie willen ontdekken, voor degene die onder begeleiding van een ervaren leraar willen mediteren en voor degene die al mediteert en dit graag samen met een groep doet. 

Voel je dus vooral welkom om aan te sluiten!

Rooster eerstvolgende cursus

Begin 2022 start weer een nieuwe cursus. Heeft u interesse? Laat het ons weten, dan houden we u op de hoogte.

Ontmoet de leraar:

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra

Petra is ervaren meditatieleraar en begeleidt je tijdens de cursussen.
Over Petra

Theo over de cursus:

"Mijn probleem is dat ik erg druk in mijn hoofd kan zijn en aan 100.000 dingen tegelijk kan denken. De andere kant is, als ik probeer te ontspannen ik nogal snel in slaap val. Voor mij was deze cursus een prachtige gelegenheid om serieus iets aan het mediteren te doen. Ook leuk om de reacties te zien van de andere cursisten via WhatsApp. 

Na de 28 dagen ben ik zeker verder gekomen. Nu wil ik al hetgeen ik geleerd heb gaan oefenen en kijken wat me dat nu oplevert. Ik zal te zijner tijd vast wel weer een stap verder willen komen, het lijkt me leuk om me dan weer aan te sluiten voor de vervolgcursus bij Petra."

- Theo

Image

Sophie over haar ervaring:

"Deze cursus mediteren leert je met alle respect voor wie je bent en waar je je ook bevindt in je leven, gewoon te “zijn”... Los van alles, maar oh zo dicht bij jezelf... en daardoor ook verbonden met alles en iedereen op een heel serene en mooie manier... Verbonden met jouw innerlicht... Verbonden met het licht in anderen...

Ik ben dankbaar voor de mooie en oprechte begeleiding van deze cursus, de professionaliteit en kennis waardoor je de nodige tools krijgt om te leren mediteren, de haalbaarheid van de dagelijkse oefeningen en de geleidelijke opbouw die je stap voor stap begeleidt naar die vijf (of als je wil natuurlijk meer) minuten op een dag die zo een mooie invloed hebben op jouw leven en dat van anderen... Een aanrader!"

- Sophie

Image

De cursus in een notendop

Leer mediteren op een eenvoudige en ontspannen wijze

Wordt begeleid door een ervaren meditatieleraar

Deel je ervaringen in de whatsapp-groep

Bouw een sterk meditatiefundament in 28 dagen

Je bent hooguit 5 minuten per dag bezig

Leer Ontspannen in Rustige én Drukke perioden van je leven.

Klantwaardering:

Onze cursisten waarderen deze cursus gemiddeld met een 9,2.
Image
De prijs voor de totale cursus bedraagt € 45

Indien je deelneemt aan de InnerLicht Community, ontvang je korting. Je betaalt dan slechts € 35

Aanmelden

©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra