Shiné 2 

the practice of calming our Mind

Meer focus, meer kalmte

InnerLicht Meditatie

Vervolgcursus 'Laat het niet verwateren'

Je deed mee aan Shiné 1 en misschien ook aan Shiné 2. Je heb geleerd hoe je je aandacht kan richten en hoe je daarmee een keuze hebt waarop je je aandacht richt. Daarmee heb je een prachtige basis gelegd en heb je ontdekt wat focus voor ons kan doen.

Maar hoe hou je dat nu vol? Hoe zorg je ervoor dat datgene wat je ontdekt hebt niet zomaar wegglijdt en je actief met je meditatie bezig blijft.

Daarvoor is deze vervolgcursus bedoeld.

In negen weken tijd gaan we het geleerde integreren en consolideren. Ik ga je helpen om met je aandacht bij deze mooie techniek te blijven zodat je er maximaal profijt van houdt.

Hoe ziet de cursus eruit:

Doorlooptijd: 9 weken, van 19 mei tot en met 14 juli

* Je ontvangt elke vrijdag een audiobestand met een meditatie-opdracht voor die week. De opdrachten gaan verder op datgene wat je tijdens Shiné geleerd hebt. Ze herhalen, maar op een originele wijze, datgene wat je in Shiné gedaan hebt, zodat je geïnspireerd blijft om je meditaties te doen. Uiteraard zit er ook uitleg bij.  Omdat een aantal mensen aangaven graag ook langer te willen mediteren, zijn de opdrachten zo opgezet dat je zelf de lengte van je meditatie kan bepalen.

*  Uiteraard is er ook weer een Shiné-groepsapp waar je je vragen kan stellen, ervaringen kan delen en elkaar kan ondersteunen in de beoefening

* Voor degenen die dat leuk vinden, is er halverwege, op 16 juni om 20.30 uur een online zoombijeenkomst om te kijken hoe het met iedereen gaat en waar wenselijk, je extra te stimuleren in je meditatie.

InnerLicht Meditatie

Instapniveau

Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die Shiné 1 gevolgd heeft.

Ontmoet je leraren

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra

Petra is ervaren meditatieleraar en begeleidt je tijdens de cursussen.
Over Petra

Aanmelden

©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra