Shiné

the practice of calming our Mind

Meer focus, meer kalmte

Wat is Shiné (uitgesproken als 'sjajnie')

Mindfulness is inmiddels een bekend begrip geworden. Maar wist je dat deze techniek eigenlijk al eeuwenlang bestaat? Shiné is de Tibetaanse, oeroude en zeer diepgaande vorm van mindfulness. Daar waar je écht leert je geest te kalmeren op basis van meditatie, ondersteund door zeer, zeer uitgebreide kennis hierover. 

Shiné helpt je kalmte te vinden door een eenvoudige meditatie die voor iedereen goed te doen is. Waar het anders is dan de moderne Mindfulness-technieken, is dat het je ook helpt te herkennen welke valkuilen er kunnen zijn tijdens je meditatie en hoe je daar weer uit kan klimmen. Het biedt je daarnaast ook uitgebreide Powertools: het benoemt onze natuurlijke vermogens die ons in staat stellen succesvol te zijn en het geeft aan welke mindset op een bepaald moment het meest geschikt is om in te zetten. 

Kortom: een prachtige, uitgebreide methode van kennis, ondersteuning en waar nodig een liefdevol duwtje in de rug om jou te helpen kalm te zijn.

Een kalme geest maakt dat we minder stress hebben, ons gelukkiger voelen en makkelijkere en betere beslissingen nemen in ons leven.

Petra Verhoef is erkend leraar Shiné meditatie, in de de traditie van Tulku Lobsang Rinpochee.

The wisdom of Shiné

Image
InnerLicht Meditatie

Online Cursus Shiné

In het voorjaar van 2024 start er weer een nieuwe online Shiné cursus. Data volgen nog.

Ontmoet je leraren

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra

Petra is ervaren meditatieleraar en begeleidt je tijdens de cursussen.
Over Petra
©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra