SPECIALS


Meditaties voor extra verdieping

Welkom

Naast de trajecten van 12 weken organiseren we ook regelmatig een Special. Een Special is een meditatieserie die speciaal gecreëerd is naar aanleiding van een bijzondere omstandigheid of naar aanleiding van een tendens die we waarnemen.

Image
Specials

PROJECT PAASLICHT

Met Pasen gedenken we de dood én wederopstanding van Jezus. Of je dit nu symbolisch ziet of heel letterlijk, de kern is duidelijk: de overwinnig van de ziel op het lichaam, oftewel onze Ziel is onsterfelijk.

Het is een periode van connectie maken met de essentie van onze Ziel. En daar zullen we met de meditaties op aansluiten met PROJECT PAASLICHT.

Wat gaan we doen?

In de zeven weken van 15 april (Goede Vrijdag) tot en met 5 juni (Pinksteren): 

  • ontvang je elke week 2 prachtige Muziekmeditaties: één die je 's ochtends kan doen om de dag prettig te beginnen en één speciaal voor de avond, zodat je je dag aangenaam afrondt. Het doel van deze meditaties is om je Ziel te voeden en kalmeren
  • ontvang je elke week een extra Geleide Meditatie of oefening om de diverse aspecten van je Ziel te onderzoeken
  • ben je automatisch lid van een whatsapp-groep om ervaringen uit te wisselen
  • komen we 2 keer online bij elkaar om te mediteren en ervaringen uit te wisselen


Maar de mooiste (nieuwe) extra is dat de ervaren, zeer intuïtieve kunstenares Liselot Been je gaat helpen om in deze zeven weken een kunstwerk te maken dat jouw Ziel vertegenwoordigt. Elke week ontvang je via Whatsapp een kort filmpje waarin je een volgende stap zet in het maken van jouw werk. Je kan zelf kiezen welk materiaal je wilt gebruiken. Dat kan gewoon een vel papier en potloden zijn, een doek en verf of en andere variant. Bij aanvang ontvang je een inspirerend filmpje van Liselot met tips en ideeën.


Wil jij je ontwikkeling nog een extra boost geven? Dan kan je, net als bij de vorige meditatieseries, Project PaasLicht combineren met een tweetal online individuele sessies van een uur. De kosten hiervoor zijn € 100.


Praktische informatie
Muziekmeditaties: je ontvangt elke vrijdag 2 Meditaties op Muziek
Meditatie-opdracht: op dinsdag ontvang je een extra Geleide Meditatie of Oefening over ons thema De Ziel
Energie in Beeld: elke dinsdag ontvang je ook een filmpje via Whatsapp waarin Liselot je meeneemt om een stukje van je Ziel te verbeelden op papier of doek
Online bijeenkomsten: vrijdag 13 mei en vrijdag 10 juni (om 20.30 uur)
Kosten: € 45

Belangrijk: om deel te nemen aan het Verbeelden van je Ziel heb je whatsapp nodig  en word je automatisch toegevoegd aan de whatsapp-groep van Project PaasLicht.

Je kan je aanmelden voor Project PaasLicht en de extra sessies via het formulier onderaan deze pagina.

Dit zijn je leraren:

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra Verhoef

Petra is ervaren meditatielerares en begeleidt je tijdens de cursussen.
Over Petra
Liselot Been

Liselot Been

Liselot begeleidt je tijdens deze special bij het maken van een Kunstwerk van je Ziel.
Over Liselot

Aanmelden

 

©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra