Jeremy Sikkens

Ontdek het Licht in JeZelf

“Peace comes from within. Do not seek it without.”
Siddhārtha Gautama

InnerLicht

Ik beschouw het leven als een boek waar je zelf de auteur van bent, maar waar je nooit de volledige regie over hebt. Je bent in staat om hoofdstukken zelf te schrijven en om richting te geven aan je koers, maar je hoofdstukken worden altijd aangevuld met gebeurtenissen uit het leven.

Je kunt vervolgens wel kiezen wát voor impact deze gebeurtenissen hebben op elk hoofdstuk. Je bent altijd in staat om elke gebeurtenis zelf in te kleuren: je hebt dus volledig zeggenschap over de perceptie van wat er in jouw wereld gebeurt, hoe je die wereld waarneemt en op welke manier je deze ervaart.

Op deze manier de wereld benaderen geeft mij het vermogen verantwoordelijkheid te nemen over hoe ik me voel, over het gevoel dat ik anderen geef en over hoe ik zinvol kan bijdragen aan een liefdevol bestaan.

Veel mediteren en de inzichten die daaruit zijn voortgekomen hebben mij het vermogen gegeven om mijn hoofdstukken een stuk mooier te schrijven, maar ook om deze hoofdstukken bewuster te leven.

Wie ben ik?

Na ongeveer 10 jaar als online marketeer gewerkt te hebben in vast dienstverband en later als freelancer,  is mij duidelijk geworden dat het voor mij belangrijk is om te werken aan een doel dat boven het 'ik' uitstijgt.

Het doel van InnerLicht is in mijn ogen helpen het vermogen te ontwikkelen om mooiere hoofdstukken te kunnen creëren in je leven. Wat er dan ook in je leven kan gebeuren. Dit vermogen helpen ontwikkelen is het mooiste cadeau om te geven.

Ontmoet de leraren:

Petra Verhoef Coach - InnerLicht

Petra

Petra is ervaren meditatieleraar en begeleidt je tijdens de cursussen.
Over Petra
Jeremy

Jeremy

Jeremy is assistent leraar en ondersteunt Petra tijdens de cursussen.
Over Jeremy
©2019 InnerLicht - Mediteren voor JeZelf door Petra & Jeremy